آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

عنوان :آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع نوع فایل : pdf حجم : 3.13 مگ   کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد.   فهرست : اشپز بانو اشکنه اناربیج بادمجان با گوشت چرخ کرده بادمجان شکم پر باقلا پخته با سبزیجات معطر باقالی خورش ( باقلا قاتق ) باقلای بهاره برانی...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد