معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

نام فایل : معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 9 حجم : 51 کیلوبایت معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول)(Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معنای شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه کنترل بحرانی می باشد که بعنوان یک سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد. این سیستم جهت جلوگیری از رخداد مخاطرات و مشکلات بالقوه در ایمنی و بهداشت مواد غذایی طراحی گردیده است.این امر با ارزیابی ریسک ها و...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد